Opnieuw loos alarm voor Reuverse brandweer

112 Nieuws Regio Venlo Reuver

Woensdagavond moest de brandweer voor de tweede keer deze week uitrukken vanwege een mogelijke brand. Bij een loods aan de Patersweg tussen Belfeld en Reuver werden flinke vlammen gezien. Men vreesde dat de loods in brand stond. De politie arriveerde als eerste en zag dat het om een brandstapel ging. Omdat er geen direct gevaar was werd de brandweer geannuleerd door de politie.

Dinsdag rukte de brandweer uit omdat er mogelijk brand zou zijn in een woning aan de Korenbloemstraat. Eenmaal ter plaatse en uitvoerige controle werd er geen brandhaard aangetroffen, mogelijk dat de cv-installatie voor rook zorgde dat in combinatie met de laagstaande zon en avondrood werd aangezien als vuur.


Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie