Fotowedstrijd: Ik hou van (gem.) Beesel

Gem. Beesel Nieuws

Woensdag 19 maart a.s. staat in het teken van de Gemeenteraadsverkiezingen. Op deze dag kunt u uw stem uitbrengen en zo mede de Beeselse koers bepalen voor de komende vier jaar. Aansluitend organiseert de gemeente Beesel die woensdagavond vanaf 21.30u een bijzondere uitslagenavond in de Schakel. Iedereen is van harte welkom om deze avond bij te wonen.

Laat zien waarom u van Beesel houdt!
Om deze bijzondere uitslagenavond een avond van en voor de Beeselse gemeenschap te maken, vragen wij u om mee te doen met een fotowedstrijd, met als thema “Ik hou van Beesel”.

U heeft vast wel een favoriete plek in onze gemeente. Voor de een is het een plekje aan de Maas en voor de ander een marktplein. Wij zijn erg benieuwd welke plek belangrijk voor u is. Stuur een foto van uw favoriete plek in de gemeente Beesel in en laat ons weten waarom dit voor u een belangrijke plek is.

Doe mee en maak kans op een leuke prijs!
Stuur één foto onder vermelding van uw naam en een toelichting naar gemeenteraadsverkiezingen@beesel.nl en laat zien waarom u van Beesel houdt. Uw foto wordt getoond tijdens de uitslagenavond en u maakt kans op een leuke prijs! Tijdens de uitslagenavond verloten we namelijk vijf prijzen ter waarde van € 12,50 onder de deelnemers van deze fotowedstrijd. Doe dus mee en kom op woensdagavond 19 maart om 21.30u naar de Schakel!

Tummers advertentie