Verkiezingsuitslag gem. Beesel live op Ruiver.nl

Gem. Beesel Nieuws

Woensdagavond organiseert de gemeente Beesel vanaf 21.30u een bijzondere uitslagenavond in Zalencentrum de Schakel. De avond staat uiteraard in het teken van de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen. De gemeente heeft er echter voor gekozen om deze avond in een zeer uniek jasje te steken… Verschillende bekende inwoners staan op de bühne, de lijsttrekkers van de vier politieke partijen gaan ook die avond nog ‘de strijd aan’…en dit alles onder het thema: Ik hou van Beesel!

Ruiver.nl gaat verkiezingsuitslag live uitzenden vanaf de Schakel in Reuver. Rond 0:00 verwacht men de uitslag bekend te maken. Via www.ruiver.nl/live is vanaf 21:00 de stream beschikbaar. De stream wordt mede mogelijk door Cowanzo Licht en Geluid & TVEllef.

Tummers advertentie