Lijstrekkers strijden dubbel komende woensdag

Gem. Beesel

Lokale politiek is héél dichtbij! Dat laat Beesel zien tijdens een uitslagenavond die woensdagavond wordt georganiseerd voor en door inwoners van de gemeente Beesel. De uitslagenavond start om 21.30u in Zalencentrum de Schakel (Broeklaan 2, Reuver). Natuurlijk staat die avond in het teken van de voorlopige uitslagen op partijniveau. De gemeente Beesel kiest er echter voor om deze politieke uitslagen in een bijzonder jasje te steken. Beesel heeft zich hierbij laten inspireren door het programma “Ik hou van Holland”. Met de vier lijsttrekkers als teamcaptains, een bijdrage van lokale muzikale talenten, ingezonden foto’s en enkele lokaal gerichte vragen die voor iedereen interessant zijn, maakt de gemeente er samen met haar inwoners een bijzondere avond van. Het thema van de avond: Ik hou van Beesel!

Iedereen is welkom!
Iedereen is welkom om deze bijzondere uitslagenavond bij te wonen. Alle inwoners die woensdag hun stem uitbrengen bij één van de stembureaus in de gemeente Beesel ontvangen een persoonlijke uitnodiging inclusief bonnen voor twee gratis consumpties. Inwoners die deelnemen aan de fotowedstrijd “Ik hou van Beesel” maken die avond bovendien kans op leuke prijzen t.w.v. € 12,50. Uiteraard is de gehele avond ook te volgen op Ruiver.nl via de Live stream, die is terug te vinden via www.ruiver.nl/live

Tummers advertentie