Verkiezingsuitzending Gewoon Lokaal

Gewoon Lokaal

Gewoon Lokaal heeft de eerste uitzending van het nieuwe seizoen volledig in het teken gesteld van de gemeenteraadsverkiezingen later deze maand. In de gemeente Beesel doen vier partijen mee met de verkiezingen, om de keuze voor u als kiezer iets eenvoudiger te maken werd er een debat gevoerd, in het verkiezingsprogramma zijn de verschillen het grootst in het WMO beleid en aanpak. Ook krijgen de partijen 60 seconden de tijd om u over te halen op hen te stemmen. Deel 1 van het debat is terug te zien via de onderstaande video.

Vanwege een technische storing is deel 2 van het debat onmogelijk te monteren. De audio is via de onderstaande ‘video’ te beluisteren. In het tweede deel van het debat bespreekt men hoe de vier partijen terug kijken op afgelopen vier jaren. Ook hun reactie op het vertrek van de VVD in de gemeente Beesel. Ook kijkersvragen worden behandeld die zijn binnen gekomen via de e-mail en Facebookpagina.

Tummers advertentie