Autotranssporter gestolen vanaf bedrijventerrein Molenveld-Noord

112 Nieuws Offenbeek Reuver

Maandagavond hebben een aantal dieven een Autotranssporter gestolen vanaf een afgesloten terrein bij Auto Belfeld dat gevestigd is aan de Nijverheidsweg op het industrieterrein Molenveld in Reuver. Het gaat om een Mitsubishi Canter met kenteken 86-VNR-5. Op bewakingsbeelden van omliggende bedrijven is te zien hoe de dieven tussen 21:15 en 21:30 te werk gingen en vluchtten uiteindelijk uit het zicht via Ronckenstein. Een aanhangwagen dat geladen was op de Canter lieten de criminelen achter. Een witte VW Polo (nieuw model) werd vlak voor de diefstal gezien op camerabeelden bij het bedrijf.

In de loop van dinsdagochtend werd de Canter gezien in de omgeving van Heteren, later in de middag werd het voertuig gezien in de omgeving van Roermond. De Canter was toen voorzien van groene handelaarsplaten en was beladen met een wit busje.

Indien er getuigen zijn die vermoedelijk meer informatie hebben over de daders of het voertuig ergens gezien hebben kunnen contact opnemen via de politie op 0900-8844 of rechtstreeks met Auto Belfeld via 077-4762680.Tummers advertentie