Reuverse brandweer 2e plek in provinciale wedstrijd hoofdklasse

Nieuws Reuver

De groep die mee deed aan de provinciale wedstrijd in de categorie hoofdklasse heeft vandaag de tweede plek behaald. De wedstrijd werd gestreden in het Brabantse Zeeland. Ondanks de tweede plek voor de groep behaalde de bevelvoerder, aanvalsploeg, waterploeg en chauffeur/pompbediende de meeste punten in de wedstrijd. Ook had de Reuverse groep de meeste punten in de totale score, omdat de wedstrijd leiding het liefste zag dat de ploeg een ‘lage druk’ straal gebruikte ipv een ‘hoge druk’ zoals iedereen deed op 1 ploeg na, behaalde het Reuverse korps de 2e plek.

De postcommandant liet na afloop weten enorm trots te zijn op het behaalde resultaat. Voor het eerst in de geschiedenis dat het korps de ‘hoofdklasse’ heeft behaald in de wedstrijden, ze zijn daardoor ook meteen geplaatst op de andere wedstrijden in die categorie. Na aankomst op de kazerne werd de overwinning uiteraard gevierd tot in de late uurtjes. Op punten saldo zijn ze eigenlijk toch eerste geworden, een unieke prestatie voor het korps.

Tummers advertentie