Aanmelden voor 37ste Reuvers Treffen begonnen

Nieuws Overige Reuver

De aanmeldingen voor de 37 editie van het Reuvers Treffen is vanaf vandaag mogelijk. Het minivoetbaltoernooi wordt dit jaar gehouden op zaterdag 31 mei op sportpark Dyckerhof. De wedstrijden worden gespeeld op velden van 40×20 meter. Het comité van het Reuvers treffen nodigt iedereen uit om deel te nemen aan het toernooi. De teams moeten bestaan uit 4 veldspelers, 1 doelman en 4 reserve spelers. De minimum leeftijd is 16 jaar om deel te nemen.

De toernooien duren de gehele dag, het inschrijfgeld bedraagt 50 euro (5 euro pp bij teams van 10 pers). Alle teams die het inschrijfgeld hebben betaald doen mee aan een loting. Om deel te nemen kunt u een mail sturen naar [email protected] voor het inschrijfformulier, die dient voor 30 april ingeleverd te zijn.

Tummers advertentie