Mede eigenaar Grand Café in Venlo vermist

Regio Venlo

De mede eigenaar van Grand Café de Maagdenberg in Venlo Bert Marsman is sinds 24 maart als vermist opgegeven door zijn familie. Hij is voor het laatst gezien in Venlo aan zijn thuisadres waarna hij vertrokken is in zijn grijze Renault Megane met het kenteken 97NSLJ. De dag voor zijn vermissing had hij nog een bericht op Twitter gezet na een feestje. De politie heeft laten weten dat er op het moment nog geen aanleiding is dat Marsman iets is overkomen of van zijn vrijheid ontnomen zou zijn.

Op moment van de verdwijning droeg hij een rood/bruine broek, gebreid donkergroen vest, zwarte halfhoge ‘Clark’ schoenen en een zwart horloge. Hij is 1,90 meter groot, zwart haar en bruine ogen. Heeft u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met politie via 0800-6070.

  Gegevens:

Tummers advertentie