Vanavond afscheid van 6 raadsleden

Gem. Beesel Nieuws

Vanavond om 19.30 uur zal in de burgerzaal van het gemeentehuis de huidige gemeente raad publiekelijk aftreden. Van de huidige raad zullen 6 raadsleden vooralsnog niet terugkeren in de nieuwe raad, te weten: Ben Hackert (VVD), Erik van Zegveld (VVD), Gemmie Derksen-Janssen (PvdA), Peter Cox (fractie Cox), Ton Jacobs (CDA) en Peter Verstappen(CDA).

De installatie van de nieuwe raad vindt vervolgens plaats op donderdag 27 maart a.s. om 19.30 uur in
de burgerzaal. De volgende personen worden deze avond be√ędigd als raadslid:

Het is gebruikelijk dat de lijsttrekker van de grootste fractie na de verkiezingen het voortouw neemt bij de coalitievorming. Namens de VLP nemen Jac Heijnen, Jan Hendriks en Jan Smolenaars de rol van (in)formateur op zich. Zij hebben inmiddels de eerste bijeenkomst gepland: op zaterdag 29 maart 2014 vinden achter gesloten deuren verkennende gesprekken plaats met de 4 politieke partijen die hebben deelgenomen aan de verkiezingen.

Tummers advertentie