Sjwaampop zoekt dj’s voor opening festival

Events Regio Roermond

Sjwaampop zal in 2014 weer op twee dagen plaatsvinden en wel op 23 en 24 augustus. Vanaf dit jaar werkt Sjwaampop ook samen met Stichting Popmuziek Limburg en komt de opener van Sjwaampop sowieso van het podium van Nu of Nooit af!

Voor de zaterdag gaat het festival op zoek naar een geschikte DJ die de dag mag openen. DJ’s in de leeftijd 18 tot en met 25 jaar mogen een mixtape insturen van maximaal 5 minuten naar [email protected] Uit alle inzendingen zal een top 3 bekend gemaakt worden op onze Facebook pagina. Welke van deze 3 inzendingen de meeste Likes krijgt, is de winnaar en staat op zaterdag 23 augustus op het Sjwaampop podium.

De eerste namen voor de 32e editie zijn bekend en die willen ze jullie niet onthouden. De Staat zal de zondag van het festival helemaal gek maken met huntypische rocksound. Van hun laatste album I_CON ging de track Down Town de hele wereld rond in FIFA 2014. De rest van dit album staat volgens de band bol van de hedendaagse iconen en oplichters: kwakzalvers, uitsmijters, junks, talentenjagers, gierigaards en duivels. Kleurrijke figuranten, gevangen in een mix van Afrikaanse ritmes, gabber, sci-fi-achtige synths, trap-invloeden en weirde geluiden. Onlangs is de band ook genomineerd voor een 3FM award in de categorie Rock.Met singles als WaitforEvolution, Sweatshop, Devil’s Blood en All is Dull heeft de band genoeg hits in huis om een rockend optreden te geven.

Tummers advertentie