VV Reuver geeft Kessel pak slaag & nederlaag voor Bieslo

Beesel Nieuws Reuver Sport

Vijfdeklasser Reuver (5D) heeft afgelopen zondag op eigen veld ongenadig hard uitgehaald tegen buurman Kessel: 4-0. Met die uitslag nam Reuver revanche voor de zeperd (1-4) tegen RKMSV, een week geleden. Oefenmeester Gé de Renett van Reuver keek handenwrijvend toe hoe Reuver vanaf het eerste fluitsignaal druk zette. Succes bleef niet uit. Ruud Zegers bracht de thuisploeg vlotjes op 1-0, waarna ploegmakker Tico Janssen vlak voor de pauze de score verdubbelde: 2-0. Dezelfde Janssen tekende na de hervatting voor het mooiste doelpunt. Hij haalde vanaf de rand van het zestienmetergebied verwoestend uit: 3-0. Tom Vullers maakte diep in de tweede helft het feest compleet: 4-0. Reuver liet daarna enkele riante kansen onbenut om Kessel naar een verpletterende nederlaag te spelen. De streekgenoot voetbalde matig en kreeg nauwelijks uitgespeelde mogelijkheden.

In dezelfde klasse leed Bieslo (5D) een pijnlijke 1-4 thuisnederlaag tegen RKMSV. Het begin was nog voor de Beeselnaren. Ruud van Deuzen bracht Bieslo verdiend aan de leiding: 1-0. Vervolgens golfde het spel op en neer. Toon Basten zorgde ervoor dat de gasten uit Meijel met een gelijke stand (1-1) konden gaan rusten. Na de pauze zakte Bieslo onbegrijpelijk ver terug. RKMSV profiteerde optimaal via Hayke Snijders (1-2), Davy Janssen (1-3) en dezelfde Basten: 1-4. Ook nadat Snijders van RKMSV met twee keer geel en dus met rood van het veld was gestuurd, kon Bieslo geen vuist meer maken.

REUVER – KESSEL 4-0
12. Ruud Zegers 1-0, 42. Tico Janssen 2-0, 47. Tico Janssen 3-0, 63. Tom Vullers 4-0.

BIESLO – RKMSV 1-4
12. Ruud van Deuzen 1-0, 20. Toon Basten 1-1, 64. Hayke Snijders 1-2, 71. Davy Janssen 1-3, 85. Toon Basten 1-4. Rode kaart (2x geel): 60. Hayke Snijders (RKMSV).

Tummers advertentie