Afgebroken uitlaat zorgt voor brandlucht in auto

112 Nieuws Regio Venlo Reuver

Een afgebroken uitlaat was waarschijnlijk de oorzaak van een brandlucht in een auto die op de A73 reed tussen Reuver en Belfeld. Door onbekende oorzaak brak de uitlaat af onder de rijdende auto dat vervolgens voor een vonkenregen zorgde. De wijkagent die bezig was in Reuver reed naar het incident en kwam als eerste ter plaatse. De brandweer rukte uit volgens ‘snelweg procedure’, dat wil zeggen dat vanuit Belfeld en Reuver een tankautospuit gealarmeerd werd. Ook rukte de SIV van Venlo uit, omdat het incident in noordelijke rijrichting was gebeurd kwam het Reuverse brandweer korps als eerste ter plaatse en om de auto te onderzoeken. De inzittende hadden zich op dat moment al in veiligheid gebracht, de brandweer kon geen vuur ontdekken en liet de auto ophalen door de sleepdienst.


Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie