Spectaculaire zeges voor Reuver en Bieslo

Beesel Nieuws Reuver Sport

Vijfdeklasser Reuver (5D) lijkt klaar voor de nacompetitie om promotie naar de vierde klasse. De formatie van trainer Gé de Renett, in het bezit van een periodetitel, was afgelopen zondag in Nederweert-Eind veel te sterk voor nummer voorlaatst Eindse Boys: 1-6.

Met nog drie duels voor de boeg heeft Reuver zes punten achterstand op lijstaanvoerder RKESV, dat met 1-5 bij hekkensluiter Rood Wit’67 won. De Reuvernaren kunnen de titel wel vergeten. Reuver verloor dit seizoen twee keer van RKESV, en dat breekt de ploeg nu lelijk op. Rest de nacompetitie, een herkansing via een serie play-offduels. Zondag nam datzelfde Reuver alvast een voorproefje op dat nagerecht. Het team van oefenmeester De Renett had geen kind aan Eindse Boys. Aanvaller Tico Janssen van Reuver onderstreepte zijn puike vorm door voor de pauze drie keer te scoren. Zijn ploegmakkers Jorn Huijs, Ruud Zegers en Daniël Izquierdo produceerden in het resterende bedrijf de overige treffers: 1-6.

In dezelfde klasse won middenmoter Bieslo (5D) op spectaculaire wijze het thuisduel tegen SVVH uit Heibloem: 5-3. De Beeselnaren hadden niets meer te winnen of te verliezen, en begonnen furieus aan de krachtmeting. Goaltjesdief Jasper van de Boel (2x) en Thijs Driessen bezorgden Bieslo een voordelige 3-0 marge. SVVH gaf zich echter niet gewonnen en kwam na de hervatting prompt langszij (3-3). Via twee doelpunten van dezelfde Van de Boel stelde Bieslo definitief orde op zaken: 5-3.

EINDSE BOYS – REUVER 1-6
8. Tico Janssen 0-1, 25. Tico Janssen 0-2, 40. Jorn Huijs 0-3, 44. Tico Janssen 0-4, 57. Ruud Zegers 0-5, 75. Rens Dewaal 1-5, 80. Daniël Izquierdo 1-6.

BIESLO – SVVH 5-3
2. Jasper van de Boel 1-0 (strafschop), 12. Thijs Driessen 2-0, 35. Jasper van de Boel 3-0, 40. Ian Baetsen 3-1, 55. Edmond Vossen 3-2, 65. Tom Vullers 3-3, 75. Jasper van de Boel 4-3, 85. Jasper van de Boel 5-3.

Tummers advertentie