“Warme douche voor Lommerbergen na patient met geperforeerde dikke darm”

Nieuws Reuver

Parkmanager Theo Goosman en diverse medewerkers van de Lommerbergen krijgen in het programma Trosradar een ‘Warmedouche’ voor de hulp en steun nadat iemand ernstig ziek werd.

Op het park zat een gezin met kleinzoon te genieten van een weekendje weg. De vader van het gezin kreeg plotseling ontzettende buikpijn. Zij alarmeerde toen de hulpdiensten, een ambulance kwam met spoed ter plaatse. In de tussentijd kwam de parkmanager Theo Goozman en een van de andere medewerkers aan in de bungalow om te kijken wat er aan de hand is. Zij schrokken ontzettend van hoe de man er aan toe was. De kleinzoon was erg overstuur en riep aantal keren: ‘Help nou, want mijn opa gaat dood.’De man werd meegenomen naar het ziekenhuis in Roermond.

In het ziekenhuis constateerden de man een geperforeerde dikke darm heeft en er zo slecht aan toe is, dat hij direct wordt hij geopereerd. Na de operatie moest hij tien dagen in het ziekenhuis blijven voor verpleging.

In de tussentijd hebben de parkmedewerkers de kleinzoon van het gezin enorm getroost. Het gezin mocht van Landal ook nog kosteloos in het park blijven om dicht in de buurt de man te blijven. Een redenen om alle betrokkenen van het park een “Warme Douche” aan te reiken.

Tummers advertentie