Inofabriek in teken van Limburglab

Gem. Beesel Nieuws

Zaterdag was de gemeente Beesel gastgemeente voor Limburglab 2014. Limburglab is een dag in het teken van participatie en leefbaarheid in kleine dorpen en kernen. De dag werd mogelijk gemaakt door een bijzondere samenwerking tussen vele Limburgse Maatschappelijke organisaties.

Diverse workshops en een infomarkt
VKKL, ZijActief Limburg, IKL, Zonnebloem Limburg, Jeugdwerk Limburg en vele andere organisaties organiseerde een informatiemarkt en workshops met uiteenlopende thema’s. Ze namen de bezoekers mee in diverse vraagstukken rondom de leefbaarheid in kleine kernen en dorpen. Gouverneur Bovens bracht ook een bezoek aan Limburglab 2014. De gemeente Beesel hecht veel belang aan leefbaarheid in kleine dorpen en kernen en was dus graag gastgemeente voor deze bijzondere dag. Ook de Provincie Limburg vindt leefbaarheid in kleine kernen en dorpen belangrijk.

Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere locatie, de Innofabriek in Reuver. De Innofabriek is een initiatief van een aantal ondernemers uit Noord- en Midden-Limburg. De fabriek heeft als doel innovatie en ondernemerschap in de regio te creëren.

Tummers advertentie