Patrick vd Broeck en Alp d’Huzes deelnemers bij Gewoon-Lokaal

Gewoon Lokaal Nieuws

In de 12e uitzending van Gewoon Lokaal schuiven Patrick van der Broek, gedeputeerde van de provincie Limburg en lokale deelnemers van de Alp d’Huzes aan om te praten over hun idee├źn en verwachtingen. Van der Broeck praat over wat er gaat veranderen op de Maaslijn en busdiensten met de nieuwe concessie in 2016. Daarbij geeft hij ook duidelijkheid over de mogelijkheden van de Maaslijn, treinen die in de spits prop vol zitten moet verleden tijd worden.

Aan de inzamelingsactie van Alp d’Huzes doen dit jaar ook weer verschillende mensen mee, veelal met de fiets, maar sommige ook met de voet. Daarmee willen de deelnemers geld inzamelen voor onderzoek en bestrijding tegen de vaak dodelijke ziekte kanker.

Tummers advertentie