Volleybalclub BVC Holyoke telt al drie kampioen

Sport

Het seizoen is nog niet afgelopen maar BVC Holyoke uit Belfeld telt al drie kampioenen. Nog eens vier prijzen liggen mogelijk nog in het verschiet. Afgelopen weekend werden jeugdteam Mix C en Veteranen 1 kampioen.

De meiden en jongens van het Mix C team wisten met 1-3 in herten te winnen. Ze zijn weliswaar als tweede geëindigd in de competitie maar de nummer één speelt buiten mededinging mee. De volleybalbond merkt het team van Holyoke daarom aan als kampioen.

Veteranen 1 stond lange tijd bovenaan en kon niet meer ingehaald worden. De tegenstander had zich afgemeld voor de wedstrijd van zondag. Daarom was er een 0-4 overwinning voor de mannen van Holyoke.

Eerder wist ook Meisjes C het kampioenschap binnen te slepen in een halve competitie. Daarom spelen de meiden nu op een hoger niveau.

Het seizoen kan nog meer succes brengen voor de volleybalclub in Belfeld. Zo kan zitvolleybal 1 op zaterdag 3 mei Nederlands kampioen worden. Het team heeft zich met een koppositie in de reguliere competitie als eerste geplaatst voor de play-offs. Dit is gunstig voor de plaatsing in halve finale.

Verder kan Dames 2 op donderdag 17 april nog kampioen worden. Eén punt tegen de laagst genoteerde in de competitie is dan voldoende. Ook Veteranen 3 kan nog kampioen worden maar is afhankelijk van de resultaten van de koploper. Tot slot kan Dames 1 nog promoveren. Het team heeft zich geplaatst voor de nacompetitie op zaterdag 3 mei. Voor alle teams die kampioen zijn of promoveren is er een receptie op zaterdag 24 mei.

Tummers advertentie