Koningsdag 2014 programma Gem. Beesel

Events Gem. Beesel Nieuws

Zaterdag 26 april a.s. vieren we voor het eerst een officiële Koningsdag, de verjaardag van Koning Willem Alexander, ook de gemeente Beesel kleurt deze dag oranje.

Koningsmis in de St. Lambertuskerk
Om 09.00u ´s ochtends is er in de St. Lambertuskerk een Koningsmis, deze mis wordt geleid door Pastoor Houwman. Anders dan voorgaande jaren is er aansluitend geen oranjestoet richting de Schakel. Het Koningsdagprogramma voor de gedecoreerden van de gemeente Beesel begint deze dag namelijk op een later tijdstip.

Activiteiten voor jong en oud
Het SJAB organiseert in de kern Beesel leuke oranje activiteiten voor jong en oud. Hoewel er in Reuver en Offenbeek geen collectieve rommelmarkt of andere activiteiten worden georganiseerd, hebben we van enkele inwoners de vraag gekregen of ze die dag hun spulletjes op straat mogen verkopen. Het antwoord is: ja, natuurlijk!

U en uw kinderen mogen zaterdag 26 april speelgoed en andere leuke spulletjes op straat verkopen. U hoeft zich hiervoor niet te melden bij de gemeente. Iedereen is welkom! We weten in elk geval al dat er een aantal inwoners plaatsnemen op het plein bij Zalencentrum de Schakel. Hier vindt rond de middag ook het officiële gedeelte voor de gedecoreerden plaats. Bezoekers gegarandeerd dus!

Tummers advertentie