Station Venlo populairst onder fietsendieven op Maaslijn

Gem. Beesel Regio Roermond Regio Venlo

Het afgelopen jaar zijn er zo’n 850 fietsen gestolen bij de stations op de Maaslijn, in de gemeente Venlo waren dat er ruim 150, dat schrijf Omroep Venlo vandaag. Om iets aan de diefstallen te doen vinden er regelmatig informatiemiddagen plaats. Zoals op 15 november 2012 bij het station in Reuver. Woensdag was er een in Venlo en werden de cijfers bekend gemaakt, Wethouder Jos Teeuwen, de politie en het Centrum Fietsendiefstal gaven preventietips. Ook werd er actief gecontroleerd door de politie op gestolen fietsen.

Station Venlo bleek in 2013 de populairste plek in de gemeente onder fietsendieven. Daar werden in totaal 73 fietsen gestolen. Dat zijn alleen de gevallen waarvan aangifte is gedaan. In werkelijkheid ligt het aantal waarschijnlijk vele malen hoger.

Tummers advertentie