Kampioenschap vrouwen Bieslo

Beesel Nieuws Sport

De voetbalsters van zesdeklasser Bieslo zijn afgelopen zondag kampioen geworden. Het team van oefenmeester Rik Driessen won thuis met 6-0 van SHH 2 en speelt volgend seizoen in de vijfde klasse.

De in Beesel woonachtige trainer Driessen is bezig aan zijn eerste en tevens laatste jaar bij het vrouwenteam. Hij krijgt komend seizoen een coördinerende functie bij het eerste mannenelftal van Bieslo. Jo Kessels en René Adams nemen zijn taak bij de vrouwen over. Driessen is dolblij met het succes. De voetbalsters van Bieslo leunen op een ijzersterke defensie en zijn uitermate productief. SHH 2 ondervond dat aan den lijve. Het Beeselse kampioensteam opende furieus, pakte een 2-0 marge en speelde het duel professioneel uit: 6-0. Met de komst van getalenteerde meiden uit de B-jeugd lijken de vrouwen van Bieslo klaar voor de vijfde klasse. Scheidend trainer Driessen heeft er in elk geval vertrouwen in.

De mannen van Bieslo (5D) maakte het feest compleet door degradant Eindse Boys in Beesel met 6-2 te verslaan. Voor het team van oefenmeester Ed Teunissen stond er niets meer op het spel. Met tien overwinningen staat Bieslo stevig in de middenmoot. In dezelfde klasse haalde Reuver op eigen veld ongenadig hard uit tegen laagvlieger RKAVC: 7-1. De formatie van trainer Gé de Renett is al verzekerd van een plek in de nacompetitie voor promotie naar de vierde klasse, en gebruikte RKAVC als opwarmertje.

Foto: Bieslo.nl
Tummers advertentie