Twee teams van Revoc VCB gepromoveerd

Nieuws Sport

Afgelopen zaterdag zijn Heren 2 en Heren 3 gepromoveerd van volleybal vereniging Revoc VCB. Heren 2 moest naar Nistelrode om daar met vier andere teams te strijden om 3 plaatsen in de promotieklasse. Heren 3 speelde in Venray twee wedstrijden voor een enkele plek in de 1e klasse.

Het 2e mannenteam speelde drie wedstrijden gelijk met 1-1 tegen Schovocomca, Shock ’82 en Podarwic. Daarnaast wisten ze de wedstrijd tegen Nuvo ’68 te winnen met 2-0. Dit was genoeg voor een 2e plaats en dus spelen ze volgend seizoen promotieklasse. De mannen van Heren 3 wonnen hun 2 wedstrijden tegen Meterik en Unitas met 2-0 en gaan volgend seizoen 1e klasse spelen.

Dames 1 kwam ook nog in actie in Venray, maar zij verloren hun wedstrijden tegen Asterix (0-2) en Olsredlem (1-2). Zij zullen volgend seizoen dus weer in de 3e klasse spelen.

Tummers advertentie