Versneld slimme energiemeters voor buurt Heyencamp

Nieuws Offenbeek

In het kader van het energieproject De Groene Vogel krijgen alle bewoners van buurt Heyencamp in Offenbeek als één van de eerste in Limburg met voorrang de nieuwe slimme energiemeter van Enexis. De energiemeters worden in de komende weken in buurt Heyencamp geplaatst.

Meer inzicht in het energieverbruik
Met deze slimme meter krijgt de bewoner meer inzicht in het dagelijkse energieverbruik en is het niet meer nodig om de meterstanden door te geven. Dit inzicht helpt bij het maken van een plan voor de juiste energiebesparingsmaatregelen en het besparen van energie door gedragsverandering.

Een stap verder
Wanneer de slimme meter is geplaatst, bestaat er voor de bewoners van buurt Heyencamp in gemeente Beesel de mogelijkheid om nog een stapje verder te gaan met energie besparen. Bewoners van Heyencamp die zich aanmelden bij De Groene Vogel, kunnen een online meterbox via De Groene Vogel aanschaffen. Met een smartphone, tablet of computer die via internet verbonden is met de meterbox, heeft de bewoner direct inzicht in het actuele energieverbruik in de woning. De bewoner kan samen met de energiecoach van De Groene Vogel op basis van deze actuele gegevens een verbeterd plan opstellen om nog meer energie en dus geld te besparen.

Extra voordeel voor de bewoners van Heyencamp
De eerstvolgende vijftig bewoners van buurt Heyencamp die zich aanmelden bij De Groene Vogel hebben extra voordeel! Een energiecoach voert een gratis energiescan van de woning uit. De energiecoach geeft advies, tips en maakt een boodschappenlijstje waarmee de woning energiezuiniger wordt. Op de producten van dit boodschappenlijstje krijgen de eerstvolgende vijftig bewoners van buurt Heyencamp bij Fixet Reuver en ElectronicPartners Killaars met de energievoucher van De Groene Vogel 50% korting tot een aankoopbedrag van 150,= euro. De eerste energievouchers zijn donderdag 1mei in de voorbeeldwoning van De Groene Vogel uitgereikt door Ton Verlijsdonk, wethouder gemeente Beesel.
Wilt u ook energie besparen? Energiecoach worden in Reuver? Of meer willen weten over De Groene Vogel? Ga dan naar www.degroenevogel.nl of breng op een donderdagmiddag een bezoek aan de voorbeeldwoning (adres: Benheuvel 6, Reuver).

Tummers advertentie