Forse nederlaag voor vv Reuver

Beesel Nieuws Reuver Sport

Vijfdeklasser Reuver (5D) heeft zich afgelopen zondag bij Horn van een wel heel slechte kant laten zien. De formatie van trainer Gé de Renett verloor met maar liefst 8-2.

Reuver pakte onlangs een periodetitel en is hierdoor verzekerd van nacompetitie voor promotie naar de vierde klasse. De play-offs beginnen komende zondag bij RKMSV, eveneens uit 5D. Maar als Reuver werkelijk een trap hoger wil gaan spelen, zal het een stuk beter moeten voetballen dan afgelopen zondag tegen Horn. De Reuverse gasten kregen alle hoeken van het veld te zien. Het was werkelijk schandalig hoe Reuver de sportieve plicht verzaakte. Binnen een half uur stond het al 4-0 voor Horn, bepaald geen hoogvlieger in de vijfde klasse. Routinier Ralf Diederen maakte drie treffers. Aanvaller Rowan Koppers van Reuver gaf de stand een draaglijker aanzien (4-1) waarna Horn vrolijk verder ging met scoren. Pas bij een 8-1 achterstand vond Koppers weer het net: 8-2.

In dezelfde klasse ging Bieslo met 2-1 onderuit bij laagvlieger RKAVC. Beide ploegen zijn veilig, dus stond er niets meer op het spel. Goaltjesdief Jasper van de Boel zette de Beeselnaren op 0-1 waarna RKAVC het initiatief overnam. Onheil bleef niet uit. Larry Heber scoorde de 1-1. Ploegmakker Joost Berben benutte vlak voor tijd een strafschop voor RKAVC: 2-1.

 

Details:

HORN – REUVER 8-2
10. Ralf Diederen 1-0, 14. Ralf Diederen 2-0, 23. Ben Bartens 3-0, 30. Ralf Diederen 4-0, 37. Rowan Koppers 4-1, 60. Ben Bartens 5-1, 67. Sietse Lintjens 6-1, 75. Mark Huijskens 7-1, 78. Sietse Lintjens 8-1, 83. Rowan Koppers 8-2. Scheidsrechter: Habonimana (Horst). Toeschouwers: 150.

RKAVC – BIESLO 2-1
55. Jasper van de Boel 0-1, 72. Larry Heber 1-1, 80. Joost Berben 2-1 (strafschop). Scheidsrechter: Bloemen (Venlo). Toeschouwers: 100.

Tummers advertentie