Benefietavond voor het KWF Kankerbestrijding

Events Offenbeek Reuver

Aanstaande vrijdagavond 9 mei wordt er een benefietavond gehouden voor het KWF Kankerbestrijding in Karé. Het wordt een avond vol entertainment en gezelligheid met als doel zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het KWF Kankerbestrijding.

De initiatiefnemers van dit project zijn een aantal jongeren uit de gemeente Beesel. De jongste deelnemer is Sjoerd van den Heuvel die samen met Anouk en Dennis Killaars deel hebben genomen aan de Alpe d’huZes.  Alpe d’HuZes is een actie waarbij de deelnemers geld bij elkaar fietsen en daarmee een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker.

Daarnaast heeft dit team samen met Juul van den Heuvel een berg belopen voor het KWF kankerbestrijding en vele andere acties opgezet zoals statiegeldacties, kledingacties, loterijen en nog veel meer. Samen hopen ze daarmee €10.000 euro bij elkaar te krijgen. Bekijk de Facebookpagina wat ze nog meer ondernemen.

Tijdens de benefietavond wordt er belangeloos meegewerkt door het zangduo Thei en Joop, DJ Jeffrey en Karin & Ray van Karé. Verder zal Burgemeester Dassen aanwezig zijn om het eindbedrag bekend te maken en de winnaars van de sponsorloterij.

Iedereen is welkom bij Karé, Keulseweg 33 oppe Ruiver.  De deuren zijn geopend vanaf 20:00 tot 02:00 uur. De entree bedraagt €7,50 inclusief 2 consumpties. Kinderen tot 14 jaar krijgen gratis toegang.

 

Tummers advertentie