Advocaat beschoten in de wijk de Kemp

Regio Roermond

Donderdagochtend zijn er schoten gelost op de Parklaan in Roermond op het moment dat daar een advocaat aanwezig was. De advocaat raakte niet gewond. De politie vermoedt dat de mogelijke dader een bekende van de advocaat is. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Welke advocaat het doelwit was is nog niet duidelijk, volgens de politie gaat het om een man. Onbevestigde bronnen zeggen tegen L1 dat het gaat om een advocaat van advocatenkantoor Van Boven & Van der Bruggen.

Kempweg afgezet was lange tijd afgesloten omdat vermoed werd dat de schutter naar een woning aan de Kempweg gevlucht zou zijn. Daar werd hij door de opgetrommelde politiemacht niet gevonden, werd die afzetting weer opgeheven. Ook de Parklaan is weer vrijgegeven.

Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk met dit incident te maken kan hebben, bel dan de politie via het landelijk telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief)

Tummers advertentie