Brennan Heart op Beachparty Outdoor en The Steaming Pianos op Crazy Saturday

Events Reuver

De organisatie van de Beachparty heeft laten weten dat Brennan Heart komt naar Beachparty Outdoor op de vrijdag en The Steaming Pianos weer naar hun evenement komt op de zaterdag. Vorig jaar zorgde dat voor hilarische taferelen, de meest wazige verzoekjes werden aangevraagd. Of het Top40 was, Nederlandstalig of zelfs Happy Hardcore, ze deden het gewoon ‘even’. Het leek er op alsof het plein in Beesel de repetitie ruimte was en speelde elk nummer vlekkeloos.

Dit jaar organiseert de stichting Events4You de Beachparty en Crazy Saturday in Reuver. Hier is o.a. voor gekozen omdat Reuver beter bereikbaar is met openbaar vervoer en we meer bezoekers toe kunnen laten op het terrein. Al maanden zijn ze bezig om een spetterend evenement neer te zetten met een geweldige line-up. Events4you is dan ook enorm trots dat o.a. Sem Vox en Brennan Heart komen op vrijdag 8 augustus. Kaarten voor de vrijdag zijn te verkrijgen via de website van Events-4-you.nl, zaterdag is gratis entree.

Tummers advertentie