Puresang en Bazzookas op 32e editie Sjwaampop

Events Regio Roermond

Het Sjwaampop weekend vindt op 23 en 24 augustus plaats in Swalmen. Naast De Staat en The Mothmen maken we nu vier nieuwe namen bekend. Puresang en Remi Rodar & Johnny Mason staan op zaterdag 23 augustus op het podium en op zondag 24 augustus staan Reincarnatus en Bazzookas op de Markt in Swalmen.

Puresang is een oude bekende van Sjwaampop. Maar het duo heeft niet stilgezeten de afgelopen maanden. Met optredens in ruim 15 verschillende landen, tracks ondersteunt door Hardwell, Martin Garrix en Tiësto, hebben de broers uit Amsterdam bewezen dat ze elk publiek helemaal gek kunnen maken. Puresang is aan het werk aan een aantal nieuwe toffe remixes en samenwerkingen, dus dat beloofd veel goeds op Sjwaampop.

Sinds de basisschool zijn Remi Rodar en Johnny Mason aan het rommelen met muziek. Het werd al snel duidelijk dat house muziek hun ding was. Dit duo neemt House, Latin, Deep House, Vocal en Lounge naar het volgende niveau en streeft ernaar om het publiek te geven wat ze willen, met behoud van hun eigen speelse geluid. De heren hebben een aantal grote DJ contests gewonnen en ondertussen weten ze heel goed hoe ze veel voetjes van de vloer kunnen krijgen. We zijn erg benieuwd hoe ze jullie voetjes van de vloer gaan krijgen!

De band Reincarnatus kun je gemakkelijk omschrijven: Stoere folk rock door stoere vrouwen. Mystieke, romantische ballads afgewisseld met energieke folk rock maakt de muziek van Reincarnatus uniek in haar soort. Laat je inpalmen door temperamentvolle melodieën uit vervlogen tijden maar ook hits uit de jaren 90 komen op een verrassende manier voorbij. Authentieke instrumenten komen samen met popinstrumenten in deze innemende, inspirerende, uitdagende show! De band heeft ook een klein feestje te vieren, ze bestaan namelijk 10 jaar! Daarom zullen er enkele toffe gastoptredens zijn tijdens de show van Reincarnatus.

De Bazzookas is dé festivalband van dit moment. Het ontstaan van de BAZZOOKAS is het best te vergelijken met de ontdekking van het buskruit. De knal die dat met zich mee bracht, komt overeen met de ska van de BAZZOOKAS; magisch, explosief en episch! Met blazers, toeters en bellen worden zalen en festivals opgerold. Met het album ‘Kaboem!’ hebben de BAZZOOKAS de toon gezet. Onlangs gaf de band ook een fantastisch optreden op het Bevrijdingsfestival in Roermond. Alles doen ze met één doel voor ogen: Spelen of hun leven ervan afhangt!

Voor de zaterdag is het festival op zoek naar een DJ die de dag wil openen. DJ’s in de leeftijd 18 tot en met 25 jaar mogen vóór 1 juni een mixtape insturen van maximaal 30 minuten naar [email protected] Stuur ook even een klein stukje tekst over jezelf mee en welke gear je gebruikt. Uit alle inzendingen zal begin juni een top 3 bekend gemaakt worden op onze Facebook pagina. Welke van deze 3 inzendingen de meeste Likes krijgt voor 21 juni, is de winnaar en staat op zaterdag 23 augustus op het Sjwaampop podium. Sjwaampop is dit jaar op 23 en 24 augustus.

Tummers advertentie