Gelijkspel vv Reuver in nacompetitie

Nieuws Reuver Sport

Vijfdeklasser Reuver (5D) is de nacompetitie voor promotie naar de vierde klasse afgelopen zondag begonnen met een zwaarbevochten puntendeling (2-2) bij RKMSV.

Datzelfde RKMSV maakte in de slotfase met tien man via Bart Wijnands de gelijkmaker: 2-2. Eerder was Nick Fuhren van RKMSV vanwege een overtreding met rood van het veld gestuurd. Reuver kon de numerieke meerderheid niet uitbuiten, en mocht blij zijn dat de thuisploeg in het resterende bedrijf niet de volle buit pakte. De Reuverse gasten begonnen overigens aardig aan de krachtmeting. Goaltjesdief Rowan Koppers zette Reuver verdiend op 0-1. RKMSV kwam vervolgens beter in de wedstrijd. Het verbaasde dan ook niemand dat Haike Snijders de 1-1 scoorde. Vlak voor de pauze kreeg Reuver een strafschop. Donné van der Weijde wist wel raad met die buitenkans: 1-2.

Reuver liet RKMSV na de hervatting komen, en gokte intussen op een uitval. Heel lang leek het erop dat de Reuvernaren op rozen zaten. Het liep echter anders. RKMSV hervond zich na de rode kaart: 2-2. Uiteindelijk hielden de Reuvernaren de schade beperkt. Komende zondag gaat RKMSV op bezoek bij concurrent Leveroy. Reuver moet het resultaat van die wedstrijd afwachten. De allesbeslissende krachtmeting, binnenkort thuis tegen Leveroy, brengt vervolgens uitsluitsel of Reuver promoveert.

Kerngegevens.

Nacompetitie, promotie naar de vierde klasse, afgelopen zondag in Meijel:

RKMSV – REUVER 2-2
10. Rowan Koppers 0-1, 30, Haike Snijders 1-1. 43. Donné van der Weijde 1-2 (strafschop), 85. Bart Wijnands 2-2. Rode kaart: 58. Nick Fuhren (RKMSV), overtreding. Toeschouwers: 250.

Tummers advertentie