DC Paerssjtal 2 promoveert naar hoofdklasse/ere divisie

Offenbeek Reuver Sport

DC Paerssjtal 2 is kampioen geworden in de 1e divisie A van de VDO (Venlose Darts Organisatie), daarmee promoveren zij naar de hoofdklasse (ere divisie) met een team dat uitsluitend uit spelers uit Reuver bestaat. De spelers van het promoverende team zijn Marco Achten, Frank K├Ânes, Roger Smeets, Ruud Franssen en Herman Esser.

Na een goede start van het seizoen 2013-2014 stond het team van Paerssjtal 2 al snel aan de leiding van de competitie en hebben dit tot de laatste wedstrijd niet meer prijs gegeven. Na 26 wedstrijden waarvan er 22 werden gewonnen mogen ze zich dan ook met trots Kampioen noemen.

Iedere wedstrijd in de competitie bestaat uit 4 singel wedstrijden 501 best of 5, 4 koppel wedstrijden 501 best of 5 en een team ronde ( 4 tegen 4 ) 1x 1001. Elke competitie wedstrijd zijn er dus 9 punten te verdienen, het team scoorde een gemiddelde van 6,24 per wedstrijd, er werd 14x 180 gegooid en 10 finishes boven de 100. DC Paerssjtal is een dartclub met 11 actieve leden verdeeld over 2 teams met als thuisbasis Cafe-zaal de Paerssjtal aan de keulseweg te Ruiver. Meer info is te vinden op de facebook pagina Paerssjtal darts of op de website van de vereniging.

Tummers advertentie