Prijzenregen voor SV Hercules`03

Nieuws Reuver Sport

Afgelopen weekend was het een ware prijzenregen voor de turnsters, de afgelopen weken hebben de turnsters veel en hard getraind en dat werd dit weekend beloond. Er was op zaterdag de districstfinale zuid voor de 4de divisie en de D1 in Asten. Daar won Lotte Stinges goud, Joy Smeets zilver, Sabine vd Heuvel zilver en Robin Niessen brons.
Tevens was er die zaterdag in Brunssum de toestelfinale waar Eliane Lormans, Daniëlle Lormans en Joan Opperman 4 medailles wonnen, Amy v Broekhoven, Nathaly v Boven, Mara Hoezen, Kim Bänziger, Faye Neuray en Chaira Bellasin 3 medailles wonnen, Gioia Nijssen, Aniek Hermans en Paige Peeters 2 medailles wonnen. En waar Janne Doezen, Loes v Engelenhoven, Puck Motter en Konstantina Topouzido 1 medaille wonnen.

Op zondagmorgen waren er de competitiefinales waar de teams van de 3de en 4de divisie zich voor geplaatst hadden, ze werden beiden kampioen van Limburg. En op zondagmiddag waren de clubteamkampioenschappen waar we de teams in de niveau’s D1, N1,2,3 en supplement D hadden ingeschreven. De turnsters van D1 hadden zo’n goede wedstrijd dat ze met meer als 8 punten verschil kampioen werden. Ook de turnsters van supplement D werden kampioen van Limburg. De turnsters van N1,2,3 werden tweede van Limburg in hun niveau. Al met al een heel geslaagd weekend voor SV Hercules`03

Tummers advertentie