Te weinig relschoppers voor wijkagent, ME-dag afgelast

Gem. Beesel Nieuws

De ME-dag voor jongeren uit de gemeente Beesel gaat niet door. Er zijn te weinig aanmeldingen van de jongeren. Degenen die zich hadden opgegeven worden persoonlijk in kennis gesteld.

Dit jaar geen ME-dag meer
De gemeente en politie lassen nu even een pauze in. Dit jaar gaan ze dus zéker niet op herhaling. Sinds een aantal jaren organiseert gemeente Beesel, in samenwerking met de wijkagent en jeugdagent, een ME-dag voor jongeren uit de gemeente Beesel. Het doel van de dag is samen op te trekken en zo de drempel tussen de jongeren en de hulpverleners te verlagen. Jongeren worden uitgenodigd om tegenspel te leveren bij een ME-peloton-in-opleiding en aanhoudingsteam in opleiding. De bedoeling was om sámen de ME-ers te bekogelen met houten blokjes, barricades van pallets en autobanden opwerpen, voetbalsupporter of demonstrant spelen.

Tummers advertentie