Bejaarde vrouw gewond na straatroof

Regio Venlo

Een 76-jarige vrouw uit Venlo is vrijdagmiddag rond 17.00 uur het slachtoffer geworden van een straatroof en gewond geraakt in haar woonplaats. De vrouw liep over de Albert Cuypstraat in de richting van de Jan Vermeerstraat toen zij van achteren door een bromfiets werd benaderd. Het tweetal op de bromfiets trok in het voorbijgaan de tas van haar schouder waardoor zij met haar hoofd op het trottoir viel. Het tweetal wist te ontkomen en reed weg in de richting van de Jan Vermeerstraat.

Het slachtoffer heeft zich met een hoofdwond in het ziekenhuis laten behandelen waarna zij naar huis kon. De politie heeft geen nadere informatie over de signalementen en is voor het onderzoek op zoek naar getuigen van deze straatroof. Met tips of andere informatie kan gebeld worden met telefoonnummer 0900-8844. Ook kan geheel anoniem een melding worden gemaakt bij Meld Misdaad Anoniem via het gratis telefoonnummer 0800-7000.

Tummers advertentie