Motorrijder zwaargewond na ongeval op Poldersweg

112 Nieuws Regio Venlo

Een motorrijder is zondag in het begin van de middag zwaar gewond geraakt nadat hij op de Poldersweg in Belfeld er onderuit is gegaan. Aan het einde van de bocht ging de motorrijder door onbekende redenen er onderuit en raakte een spiegeltje van een tegemoetkomende auto. De motor gleed door de beek in, de bestuurder gleed nog een aantal meters verder de beek in naast de A73.

De hulpdiensten werden gealarmeerd, waaronder een traumahelikopter, die werd uiteindelijk geannuleerd. Ook werd de brandweer gealarmeerd om de ambulance broeders te ondersteunen. De motorrijder is met onbekende verwondingen met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.


Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie