Zeven aanhoudingen na inval KMAR op Keulseweg

Nieuws Reuver

De Koninklijke Marechaussee heeft vandaag in een onderzoek naar georganiseerde hennepteelt, mensensmokkel en mensenhandel 17 aanhoudingen verricht op verschillende locaties, waarvan 7 in Reuver. De recherche van de Marechaussee was een onderzoek gestart nadat ze informatie had ontvangen dat er mogelijk sprake zou zijn van mensensmokkel- en mensenhandel. In het onderzoek dat volgde rees het vermoeden dat de mogelijke verdachten zich ook bezig hielden met georganiseerde hennepteelt.

Vandaag volgde de actie, waarbij op de verschillende locaties 17 personen van Nederlandse en Vietnamese nationaliteit werden aangehouden. Op diverse locaties werd onder meer hennep gevonden en troffen de rechercheurs twee complete hennepplantages aan.

De Marechaussee zal vanaf haar locatie in Heerlen verder onderzoek doen naar de aangehouden verdachten onder leiding van het Openbaar Ministerie in Maastricht. “op dit moment zijn de rechercheurs nog bezig met het onderzoek, mogelijk dat er nog meer personen worden aangehouden” aldus de woordvoerder. Volgens een anonieme bron zou er op de Keulseweg een hennepplantage zijn aangetroffen en grondstoffen voor synthetische drugs.

Tummers advertentie