Internationale Goldwing club strijkt neer in Reuver

Events Reuver

Honderden Goldwing motoren komende dagen in Reuver, de Nederlandse tak van de internationale Goldwing Club organiseert een treffen voor alle leden van de Europese club en Goldwing bezitters. Vanwege de hoge spanning tussen motorclubs in Nederland en Duitsland heeft de organisatie bewust minimale communicatie gehad met de media, uit angst dat rivaliserende motor bendes zich aanmelden bij het treffen. De organisatie laat tegenover Ruiver.nl weten dat dit de 37ste keer is dat het treffen door de Nederlandse organisatie wordt georganiseerd, in die 37 jaar heeft er geen enkel incident plaatsgevonden. Op het treffen mogen leden van rivaliserende clubs geen uitingen dragen, doen zij dat wel, lopen zij het risico van het terrein verwijdert te worden.

Vrijdagavond is in de Manege live muziek, dat enkel toegankelijk is voor bezoekers van het treffen. Het is overdag mogelijk tussen 11:00 en 21:00 vrij rond te lopen op het terrein waar op het moment z’n 800 motoren en tentjes staan. Het treffen duurt tot en met maandag, rond de middag verwacht de organisatie dat het terrein bij de manege leeg is. Later dit weekend meer over het Goldwing treffen in Reuver.

Tummers advertentie