Organisatie Goldwing-treffen tevreden met opkomst en lokatie

Events Reuver

De organisatie en de bezoekers zijn tevreden met de opkomst en de schitterende locatie in Reuver. Bij het treffen kwamen uit verschillende landen honderden deelnemers naar Reuver waar Goldwing Club Holland dit jaar het treffen organiseerde. De organisatie werd door burgemeester Hoes van Maastricht gevraagd weinig ruchtbaarheid aan het evenement te geven, om andere motorclubs niet te provoceren. De organisatie liet aan Ruiver.nl weten dat dit de 37ste editie is van het treffen, waar in al die jaren nooit iets is gebeurt dat verboden is “op het laten ontploffen van motorbanden na dan” aldus de organisatie. De mogelijkheid bestaat dat de organisatie volgend jaar nog een keer het treffen in Reuver organiseert.

Foto: Aerokopter.nl
Tummers advertentie