Promotie voor Reuver 2 met klinkende zege

Nieuws Reuver Sport

Het tweede elftal van voetbalvereniging Reuver is afgelopen pinkstermaandag in het Zuid-Limburgse Elsloo gepromoveerd naar de reserve derde klasse. Concurrent Lindenheuvel 2 kreeg in het finaleduel van de nacompetitie met 4-0 klop.

De promotiewedstrijd vond plaats op de accommodatie van Haslou (neutraal terrein). De leiders Ruud Ramakers, Guido Hermans en Niek Gubbels zagen hoe de Reuvernaren het voor de pauze erg lastig hadden. Lindenheuvel 2 creëerde diverse grote kansen, maar miste slagvaardigheid. Aan de andere kant opende Reuver 2 via Tom Vullers de score: 1-0. Na de hervatting ging Lindenheuvel 2 wanhopig op zoek naar de verdiende gelijkmaker. Reuver 2 was echter een stuk effectiever. Rowan Koppers en Bram Litjens brachten de stand op 3-0. Tussen de bedrijven door incasseerde Lindenheuvel 2 twee rode kaarten.

Het compact spelende Reuver 2 profiteerde optimaal van de numerieke meerderheid, en counterde in de slotfase messcherp via Jorn Huys naar een 4-0 overwinning. Vervolgens barstte er een groot feest los dat tot in de late uurtjes in sportcafé ’t Heukske en cafézaal De Paerssjtal in Reuver werd gevierd. Het succes van de reserves was een pleister op de wond. Enkele weken geleden liep de hoofdmacht van Reuver (5D) promotie naar de vierde klasse mis door thuis met 3-4 van Leveroy te verliezen.

Kerngegevens:

Finaleduel om promotie naar reserve derde klasse.
Terrein Haslou: Reuver 2 – Lindenheuvel 2 4-0
Tom Vullers 1-0, Rowan Koppers 2-0, Bram Litjens 3-0, Jorn Huys 4-0. Toeschouwers: 200. Bijzonderheden: Reuver 2 promoveert naar reserve derde klasse.

 

Tummers advertentie