Meisjes in de binnenstad mishandeld door twee jongens

Regio Roermond

De politie heeft vrijdagavond twee mannen aangehouden nadat zij twee meisjes hebben mishandeld. Dat gebeurde in de binnenstad van Roermond bij de Stenen Trappen aan de Neerstraat.

De verdachten, twee mannen, zaten op de trappen van het gebouw aan de Neerstraat. De twee meisjes raakte in gesprek met de mannen dat uit liep op een ruzie met elkaar waarbij de mannen de meiden volgens de politie zwaar mishandelden. De meisjes alarmeerden de politie, die de verdachten in het centrum oppakten. Omdat het in de binnenstad gebeurde waren er veel getuigen van de misshandeling, ook werd de mishandeling gefilmd.

De aanleiding voor de mishandeling is niet bekend, daar doet de politie nog onderzoek naar. Het is niet bekend wat voor verwondingen de meisjes hebben opgelopen. De politie zoekt naar omstanders die getuige zijn geweest van de mishandeling en nog niet hebben gesproken met de politie, hen wordt gevraagd te bellen met 0900-8844.

Tummers advertentie