Succesvol Pleinconcert Reuverse Harmonie

Events Nieuws Reuver

Afgelopen zondag 22 juni gaf de Reuverse Harmonie een succesvol en zonovergoten plein concert in de wijk Bosdael. Het concert duurde anderhalf uur en vond plaats op het centrale plein in de wijk. In de wijk Bosdael wonen veel ouderen en ook minder valide mensen.

Zij werden gratis getracteerd op een anderhalf uur durend gevarieerd concert, waarin veel bekende melodie├źn voorbij kwamen. Na een medley met Efteling liedjes volgde later in het programma een compositie van Andre Rieu melodie├źn, waarbij het in grote getale opgekomen publiek zich afvroeg, waarom je nog naar het Vrijthof zou afreizen, als je het in Reuver gratis krijgt aangeboden. De Harmonie bedankt het publiek voor hun belangstelling. Dit is waar ze het voor doen.

Tummers advertentie