Uitslagen van TC Ruiver Open in een overzicht

Gem. Beesel Nieuws Reuver Sport

De punten van de TC Ruiver Open wedstrijden die afgelopen weekend gespeeld werden zijn bekend. Het TC Ruiver Open is een jaarlijks terugkerend evenement. Het is een open tennistoernooi waarin spelers van alle leeftijden mee kunnen doen in verschillende categorie├źn. Dit jaar hebben 80 tennissers deelgenomen, verdeeld over 10 categorie├źn. In deze editie was de hoogste categorie voor spelers met sterkte 5, zowel bij de dames als bij de heren.

Door het spelen van wedstrijden in het TC Ruiver Open kunnen de spelers punten verzamelen voor hun persoonlijke rating. Op basis van die rating wordt aan het einde van het seizoen de sterkte van het volgende jaar bepaald. Tevens tellen de resultaten van het toernooi mee voor de Limburgse Master Series.

De editie van 2014 kenmerkte zich door uiteenlopende speelsterktes, felle wedstrijden maar zeker ook gezelligheid op de tennisclub aan de Welkesvenweg. Mede dankzij verschillende toernooisponsoren.

Tummers advertentie