Reuverse judoka Samantha Bernards wint Zilver en Goud in Turkije

Nieuws Reuver Sport

Na 3 dagen training in Turkije was het afgelopen vrijdag 20 juni eindelijk zo ver Samantha kwam uit in de klasse -63 Kg induvidueel. Na 4 wedstrijden overtuigend gewonnen te hebben met Ippon van tegenstanders uit Schotland , Italie, Oosterijk, Frankrijk, behaalde ze de finale .

Hier moest ze het opnemen tegen een Duitse , deze partij verloor ze met ippon dit resulteerde in een mooie 2 e plaats en het Zilver was binnen.

Zaterdag 21 Juni kwam ze uit voor Nederland met het Judo Dames Team bestaande uit ( Danique Janssen, Laura en Sanne Daniels , Kim en Noa Hooi, Sarah Wolff, Samantha Bernards). ook hier gingen ze voor succes en dit resulteerde in een geweldige prestatie ze wonnen alle partijen en het Goud was binnen.

Samantha proficiat met deze geweldige prestatie…….

Tummers advertentie