Negen verdachten aangehouden voor productie van vals geld

112 Gem. Beesel Nieuws Regio Peel en Maas

De recherche heeft deze maand vijf verdachten aangehouden, eerder werden er al 4 personen aangehouden in het onderzoek naar van productie vals geld in Noord-Limburg. Het gaat onder anderen om een 16-jarige jongen uit Panningen.

De politie hield begin deze maand al twee mannen van 17 en 34 jaar uit Swalmen en Roggel aan voor de handel in vals geld. Daarna werden nog twee vrouwen van 20 en 27 uit Helden en Nijmegen opgepakt, zij zouden ook bij de productie betrokken zijn.

De politie kreeg al enige tijd veel meldingen over vals geld, zoals bij de geld-inzamelingsactie voor Kika in Reuver vorig jaar maar vooral uit de gemeente Peel en Maas. Bij invallen in Eindhoven en Maasbree werden in mei valse bankbiljetten en professionele apparatuur om vals geld te maken, gevonden.

 

 

Tummers advertentie