Paard bewerkt met mes in Beringe

Nieuws Regio Peel en Maas

Een paard dat in een stal stond aan de Vredepeelweg in Beringe is bewerkt met een mes, dat heeft de politie zaterdag laten weten. Zaterdagochtend kwamen der verwondingen aan het licht, een veearts werd gealarmeerd. Die gaat de snede’s hechten. De politie heeft inmiddels een onderzoek gestart, tips zijn welkom via 0900-8844 of 144 (dieren politie)

Paard gestoken met scherp voorwerp in stal Vredepeelweg #Beringe. Wond gehecht door veearts. Politie start onderzoek. Tips? 09008844 of 144. In de zuidelijke regio’s van Nederland en in het Belgische Vlaanderen zijn afgelopen weken verschillende meldingen binnen gekomen van paarden die zijn bewerkt met messen. Mogelijk dat er een verband is met andere incidenten in de buurt.

Tummers advertentie