Veiligheidsrisico aan Albert Heijn Hamsters

Nieuws Overige

Albert Heijn waarschuwt voor een veiligheidsrisico aan de Hup Holland Hamsters. Het gaat om alle hamsters die sinds 2 juni in de winkels van Albert Heijn zijn weggegeven. Het stickertje op de achterkant van de hamsters kan makkelijk los raken, waardoor kinderen jonger dan 3 jaar erin kunnen stikken, aldus de supermarktketen in een verklaring. Albert Heijn roept op het stickertje te verwijderen, alvorens kinderen onder de 3 jaar ermee te laten spelen.

Op de verpakking van de hamsters staat dat ze geschikt zijn voor kinderen vanaf 1 jaar. Maar omdat de speeltjes een `los element┬┤ bevatten, in dit geval het stickertje op de achterkant, is het volgens Albert Heijn verstandiger het speelgoed door kinderen vanaf 3 jaar te laten gebruiken, aldus Ahold in een verklaring. Albert Heijn benadrukt dat er tot nu toe geen enkele klacht is binnengekomen over de stickertjes, en dat geen enkel kind in gevaar is gekomen.

Ondertussen heeft het management er voor gezorgd dat bij alle kassa┬┤s waarschuwingen zijn opgehangen. Het uitdelen van de hamsters gaat wel door.

Tummers advertentie