Minderjarige vlucht voor de politie en breekt beide benen

112 Regio Venlo

Een 17-jarige jongen uit Venlo is woensdagavond per ambulance naar het ziekenhuis gebracht omdat hij van een gebouw was gesprongen na een achtervolging. De jongen bestuurde een auto en kreeg rond 21.30 uur een stopteken van agenten omdat het voertuig niet was verzekerd. Dit negeerde hij en er ontstond een achtervolging.

Na het stopteken reed de verdachte richting de politieauto, die net op tijd kon uitwijken. Vervolgens ging de verdachte er vandoor. Tijdens de achtervolging heeft de verdachte onder andere een geparkeerde auto en een lantaarnpaal geraakt. De achtervolging begon op de Leutherweg en eindigde op de Anne Frankstraat. Daar vluchtte hij een gebouw in, en sprong vervolgens van de derde verdieping naar beneden. De jongen is met letsel over gebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij onder andere beide voeten heeft gebroken.

Tummers advertentie