Politie pakt drie minderjarigen op bij Lommerbergen

Reuver

De politie heeft vrijdagavond drie minderjarigen opgepakt bij de Lommerbergen in Reuver, dat heeft de wijkagent vandaag laten weten. Het drie-tal was op de parkeerplaats emblemen van auto’s aan het halen, in totaal werden 9 auto’s beschadigd.

De jongens werden meegenomen naar het politiebureau en daar aan de ouders overgedragen. Uiteraard staat hen een straf te wachten en een flinke schadevergoeding aan de benadeelden.

 

** UPDATE 10-7-2014 **
Door een vermoedelijke storing in onze socialmedia tool is een bericht dat ouder is dan 12 maanden terecht gekomen bij de recente updates. De oude datum van het artikel is daarmee over het hoofd gezien. Wij betreuren dit ten zeerste dat dit in samenloop van omstandigheden niet eerder herkend werd als ‘oud nieuws’.

Tummers advertentie