Hulpdiensten paraat bij StereoSunday vanwege weer

Regio Venlo

Het noodweer dat over Limburg trok heeft niet tot noemenswaardige problemen gezorgd. Eerder op de dag verzamelde de hulpdiensten zich uit voorzorg bij het Julianapark in Venlo omdat daar het festival StereoSunday bezig was. Zondagmiddag waren er z’n 4000 mensen aanwezig in het park, bekeken werd aan de hand van voorspellingen of een eventuele ontruiming nodig was om de veiligheid van de bezoekers te kunnen waarborgen. In goed overleg met de hulpdiensten bleek dat niet nodig te zijn. De organisatie van het festival deelde poncho’s uit.

Tijdens de felle regenbui zijn wel een hoop bezoekers naar huis gegaan om droge kleren aan te doen, volgens het KNMI komen er wel nog buien aan, maar niet meer zo heftig als de eerste. De hulpdiensten zijn weer retour gegaan naar de kazerne’s en houden het weer scherp in de gaten.

Tummers advertentie