Gewoon Lokaal: Dorpsgidsen Beesel en Stichting ‘De Groene Vogel’

Gewoon Lokaal Nieuws

In deze aflevering zit aan tafel, Frans Geerlings, één van de dorpsgidsen in Beesel. Met hem hebben we een leuk gesprek over de geschiedenis van Beesel en natuurlijk de wandelende dorpsgidsen.

Deze aflevering hebben we een item op locatie en wél bij Stichting de Groene Vogel. We nemen een kijkje in de modelwoning met Ton Verlijsdonk, die duidelijk laat zien hoe je energiezuinig en milieubewust kunt leven.

Een prijsvraag is verbonden aan deze aflevering. Gedurende de uitzending verschijnen letters in beeld. Deze letters vormen één of meerdere woorden. Stuur de oplossing naar [email protected] onder vermelding van “prijsvraag” en win één van de cadeaubonnen van Jo’s IJssalon Reuver. De uitslag van de prijsvraag wordt op woensdag 30 juli bekend gemaakt op de Facebook van Gewoon Lokaal: www.facebook.nl/gewoon-lokaal. Kijk ook eens op onze website: www.gewoon-lokaal.nl

Tummers advertentie