Politie stopt illegaal bosfeest nabij Swalmen

Nieuws Regio Roermond

De politie heeft na veel klachten van geluidsoverlast in Swalmen en het Duitse Brüggen afgelopen nacht uren gezocht naar de bron. Volgens de Duitse politie werd het luidruchtige feest georganiseerd voor de 27ste verjaardag van een inwoner uit Nettetal.

De zoektocht naar het feest was niet eenvoudig voor de politie, ook inwoners uit Brüggen gingen op de fiets op zoek naar de bron van het lawaai. Pas tegen half 4 in de nacht lukte het een agent om de juiste plek te vinden. In het bos op Duits grondgebied stonden rond een grote geluidsinstallatie zo’n 50 man te feesten.

De politie heeft de installatie uitgeschakeld en de jarige job een hoge boete als cadeau overhandigd. Er wordt nog onderzoek gedaan naar verontreiniging van het gebied door de feestgangers.

Tummers advertentie